Våra Kiropraktorer

Våra kiropraktorer i Lomma

En legitimerade kiropraktor är medlemmar i LKR och har en 5-årig akademisk utbildning, samt praktiktjänstgöring. Utbildningen omfattar bl.a. allmän sjukdomslära, reumatologi, ortopedi, neurologi och bilddiagnostik, samt lära om musklernas anatomi och fysiologi, träning och rehabilitering.

Vi är specialiserade på analys av funktionsstörningar i kroppens rörelseapparat. Funktionsstörningarna man koncentrerar sig på, framför allt i ryggradens leder, påverkar nervsystemet och därmed också hälsan. Vid varje förstagångskonsultation ställs dessutom en medicinsk diagnos för att kunna ge en trygg och säker vård. Denna diagnos baseras på en neurologisk, ortopedisk och allmänmedicinsk undersökning.
Vi behandlar alla åldrar i Lomma.

Kiropraktor Anna Gahnstedt är mycket duktig på kroniska och längre varande problem samt smärtor.
Anna är utbildad i Usa.
De mer akuta problemen tar Elin Vesterskov sig gärna ann. Elin är utbildad i Sydney.
Båda våra kiropraktorer är legitimerade och har en lång erfarenhet kliniskt.

Elin Vesterskov

Elin Vesterskov

Leg. Kiropraktor

Elin Vesterskov är utbildad i kiropraktik vid Maquarity University in Sydney 2003-2005 Australien och 2005-2010 på Syddanska Universitet i Danmak. Elin Vesterskov är medlem I förbundet LKR.

Elin har alltid brunnit för sport och under tidenhon studerade startade jag min första firma och arbetade som massör och personlig tränare. Idag är Elin sportkiropraktor och anlitas bl.a. av (”WTA”) i tennis,  Svenska Fedcup laget, XL-galan i friidrott, Stefan Janzos som är världsmästare i styrkelyft, John McEnroe, den världskända synthpopgruppen Depeche Mode m.fl.

Elin Vesterskovs behandlingsmetod är att hon ser hela atleten/patienten. Hon behandlar inte bara den aktuella skadan utan ser atletens helhet, vad har orsakat skadan? Hur undviker vi att skadan kommer tillbaka? Är det något utanför banan som orsakar problemet? Kan brist på sömn, dålig kost vara en bidragande orsak till sämre prestation?

Elin anlitas i dag av både världsstjärnor och vardagsmotionärer. Elin har sin arbets plats runt o i hel världen och finns tillgänglig för dig om tiden finns och hon bedömer hon kan på ett positivt sätt behandla aktuella skador och förebygga framtida skador.

Elin tar sig gärna ann de mer akuta skadorna medan kiropraktor Anna Gahnstedt är specialiserad på de kroniska och längre varande dysfunktionerna.

När inte Elin är på annan ort eller utomlands och jobbar, finns hon på Lomma Kiropraktor klinik och hälsa, i Lomma samt i Vejbystrand. Önskar du att Elin reser med dig eller vill du boka tid kontakta Elin eller boka via hemsidan www.lommakiropraktorklinik.se

Anna Gahnstedt

Anna Gahnstedt

Leg. Kiropraktor

ANNA GAHNSTEDT, DOCTOR OF CHIROPRACTIC

Med en övertygelse om att kiropraktik är ett fantastiskt verktyg för att arbeta med kroppen och en utbildning till Doktor inom Kiropraktik från Palmer West i Kalifornien, är jag väl rustad att ta mig an de flesta utmaningarna. Mitt hjärta brinner för hälsa, harmoni, välbefinnande och mitt löfte till dig är att jag gör mitt yttersta för att hjälpa dig med din hälsa.

Anna jobbar på kliniken 3 dagar i veckan. Boka tid till Anna genom att trycka på “boka tid” här på hemsidan.

De längre varande problemen och de kroniska dysfunktionerna är Anna mycket duktig på att ta sig ann.
“Att finna orsaken till patientens problem ligger mig varmt om hjärtat. Skador och händelser långt tillbaka i livet kan många gånger ligga till grund för symptomens patienten kommer med idag ”